RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

My First Trender Campaign

Nici nu va inchipuiti cat de tare ma bucur ca prima mea campanie Trender la care particip are legatura cu produsele Ivatherm. Am mai facut review-uri la cateva produse incercate de la ei si am ramas impresionata de calitatea lor si acum sunt si mai fericita ca pot incercca si mai multe produse pe care in mod normal nu mi le-as fi permis. 
Si ce e si mai nice e ca pot sa impart aceasta bucurie cu mama mea. :)

In afara de apa termala de la Ivatherm am avut posibilitatea de a ne alege inca doua produse pe care ne dorim sa le testam, lucru care mi s-a parut fenomenal.

Iata produsele de care o sa ne bucuram. :)



Mama este mereu in cautare de crema de fata perfecta pentru tenul ei uscat asa ca a profitat de ocazie si si-a ales doua creme.


Eu nu m-am putut abtine si mi-am ales un fond de ten, pe care deja l-am incercat si prima impresie a fost "wow"( sper doar sa nu ma dezamageasca pe parcursul testarii mai riguroase), si o crema care sper sa ma scape de vergeturile pe care le-am capatat de-a lungul timpului. 


Care sunt produsele voua preferate de la Ivatherm?

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Alexandra said...

Bravo tie.Sper sa va fie de ajutor produsele.Te invit si pe blogul meu.http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2012/06/giveaway-ladys.html

Maddy said...

Multumesc! I'll check it out :)

Post a Comment