RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

Wednesday Review: Wellaton Permanent Colorant-Mousse

Daca tot se inrosesc maine ouale de Paste mi-a venit ideea sa va mentin in tema si sa va povestesc despre o vopsea nou incercata de mine pentru ca, evident, la una din sesiunile de shopping prin Billa, fix cand eram mai disperata sa-mi gasesc vopseaua, nu o aveau. Asa ca a trebuit sa ma reorientez pentru ca nu puteam sa mai stau asa babuta si am ales ceva ce nu credeam ca o sa incerc vreodata: o vopsea spuma.


Este vorba despre Wellaton Permanent Colorant-Mousse si am ales-o pentru ca ma simteam curajoasa si tineam minte ca in trecut m-am inteles destul de bine cu vopselele de la Wella. Eu am cumparat nuanta 2/0 Black la pretul de 29 de lei.

Aparent n-am stiut in ce ma bag atunci cand am ales o vopsea spuma si credeti-ma pe cuvant cand va spun ca daca ma vedeati pe mine si matusa mea cum ne chinuiam sa o aplicam sigur radeati cu lacrimi. Asta pentru ca numai spuma nu s-a facut acel amestec, avea mai mult o consistenta apoasa chiar daca am respectat cu strictete instructiunile de pe ambalaj. Evident ca nu am reusit sa nu-mi patez si fata cu aceasta vopsea, care in contact cu pielea capata o nuanta frumoasa de albastru, asa ca la sfarsitul intregului proces de vopsire aratam ca un personaj din Avatar. :)) Am avut totusi norocul sa ajung la culoarea normala a fetei mele dupa intense spalari cu diverse produse. 

Timp de 40 de minute cat a trebuit sa stau cu vopseaua in cap eram mai mult decat panicata pentru ca o simteam cum curge, dar n-am facut foarte mare damage prin casa. :)

Ce m-a surprins in mod placut a fost mirosul de capsune pe care il are si faptul ca mi-a acoperit perfect toate firele albe.

Am uitat sa mentionez ca vine si cu un ser care trebuie aplicat din doua in doua saptamani si miroase incredibil de frumos, a vanilie cred, si imi lasa parul stralucitor si sanatos. Totusi in saptamana cand nu trebuie sa-l folosesc imi simt parul mai sarmos si mai incapatanat.

Acum de fiecare data cand o vad pe rafturile magazinelor imi vine sa rad pentru ca imi amintesc de aventurile cu aplicarea. :)) Vorba aia "rade prostul de ce isi aduce aminte". :)) 

Pana la urma este un produs care m-a surprins in mod placut in ceea ce priveste rezistenta si puterea de acoperire, insa ma voi intoarce la vopseaua mea obisnuita. :)

Hope you enjoyed! Kissez!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Ilinca said...

contine si amoniac? eu am o mare problema cu astea care au amoniac pentru ca ma ustura ingrozitor capul:)) pup

Maddy said...

@Ilinca: Stiam eu ca nu trebuia sa arunc cutia :)) Nu stiu sigur dar e foarte posibil sa contina si amoniac. Cum o sa mai ajung la magazin o sa ma uit special ca sa nu vorbesc prostii. Pup!

Anonymous said...

si eu m-am vopsit astazi..nuanta 6/7 chocolate brown...contine amoniac...mirosul afost intepator la inceput dar pe parcurs am simtit un miros de ciocolata:))..ciudat,stiu...si nu mi-a inchis deloc parul cum am mai auzit...cicolatiu la radacina petru ca aveam un saten deschis..si o ciocolata neagra pe par unde aveam un saten mai inchis....imi place vopseaua si balasamul♥

Maddy said...

@Hanelore: Ce tare, la mine a mirosit a capsune si la tine a ciocolata :) Poate sa fie cate o aroma pentru fiecare nuanta?:))

Anonymous said...

Vopseaua se face spuma ...DAR ...nu trebuie respectat ce zice acolo, trebuie scuturata bine sticla aia din nou si din nou pana iese spuma !!! Si este intradevar super usor de intins si ajunge cat 3 tuburi de vopsea normala.

Maddy said...

@Anonymous: Crede-ma ca am agitat-o si inainte si in timp ce ma vopseam...poate n-am avut eu destula forta :)) Oricum, ai dreptate, chiar ajunge mult mai mult decat o vopsea normala.

Post a Comment