RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

September Favorites



Luna trecuta am sarit peste postarea cu produsele mele preferate asa ca am ales sa combin putin ce mi-a placut sa folosesc in luna august si mare parte din septembrie. :)

Let's get started! :D




Nu cred ca exista persoana pe care sa stiu care sa nu cunoasca trilogia Fifty Shades si fie sa-si doreasca sa o citeasca, fie deja au citit-o si o recomanda. 
Eu una am fost foarte happy pentru ca am gasit varianta in engleza si le-am devorat pur si simplu pentru ca te prind de la primele pagini si nu te lasa inima sa inchizi cartea si sa faci o pauza.
Asadar si eu ma aflu printre persoanele care recomanda aceasta serie, iar pe cine sperie putin categoria la care este inclusa aceasta (erotic romance) don't be afraid pentru ca nu e atat de porno pe cat se crede. :D Poate putin kinky, dar povetsea dintre personajele principale acapareaza totul pana la urma.
As mai scrie multe despre aceste carti, insa inchei spunand ca daca va plac povestile de dragoste nebune, pline de pasiune, care te enerveaza la culme in unele momente, iar in altele te fac sa te intrebi daca se poate asa ceva si in viata reala atunci clar este pentru voi. :)
Ah, si ma mai aflu si printre cele care cand au citit descrierea personajului principal mi l-am inchpuit instant pe Ian Somerhalder jucandu-l in film :D



Acum revenind la oile noastre, respectiv chestiile legate de beauty, am intrat si eu intr-un Dm in Germania si m-am trezit cumparand o gramada de nebunii, printre care si o pensula cu doua capete care in ciuda faptului ca a fost foarte ieftina este incredibila. Foarte pufoasa si fina, nu i-au cazut decat cateva fire la prima spalare, dar acum se tine bine si a devenit preferata mea pentru blenduirea fondului de ten si aplicarea pudrei.
Acum trebuie sa-mi pregatesc portofelul pentru vizita intr-un Dm din Bucuresti si vreau sa va intreb daca la noi se gaseste aceasta marca Ebelin.


Sunt mare fana a firmei de cosmetice P2, iar cand am gasit acest creion khol in nuanta  021 Gorgeous  Germany am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior pentru ca eram in cautare de o nuanta asemanatoare de 2 ani. Imi place extrem de mult ca este fix nuanta pielii si poate fi aplicat in locul creionului alb pe semiconjunctiva pentru un aspect luminos, dai in caelasi timp natural.



Am prins acolo si o oferta la Yves Rocher si mi-am comandat si eu de curiozitate, dar si penru ca am uitat sa iau dupa mine mult iubitul Carmex, balsamul de buze Noix de coco pentu ca iubesc orice miroase a nuca de cocos. Isi face treaba bine, miroase incredibil si am fost foarte multumita de el.



Fiindca tot Youtube-ul lauda Lip Butters-urile de la Revlon, cand am dat de ele intr-un magazin am stat putin pe ganduri daca sa le incerc si eu sau nu. Pana la urma am ales nuanta Cotton Candy care este un roz foarte discret si acum regret ca nu am luat si un nude. Well, maybe next time :)



Revenim la P2, de data aceasta cu un ruj in nuanta Kärntner-strasse, un nude perfect care a devenit imediat my go-to lipstick mai ales cand ieseam in oras.



Ojele Color Victim de la P2 au mai aparut la mine pe blog, dar erau "furate" de la prietena mea, asa ca atunci cand le-am vazut asezate frumos in standul din Dm de acolo mi-am facut de cap si cred ca am cumparat peste 10. Vroiam toate nuantele, insa am gandit ca trebuie sa-mi impun si eu o limita mai ales ca toate acestea se intamplau in a doua zi de cand ajunsesem in Gemania :D
Nuanta pe care am purtat-o cel mai des a fost 790 Summer to Go!, un galben superb si foarte foarte rezistent.



De ceva timp imi doream o pudra translucida, dar nu ma lasa sufletul sa dau atatia bani pe cea de la Makeup Forever, am ales sa incerc Pure Powder de la Maybelline. Asa cum scrie si pe ambalaj, matifiaza, insa efectul nu se pastreaza foarte mult timp si trebuie reaplicata, insa pe mine nu m-a deranjat acest lucru mai ales ca nu ma machiam foarte des, iar cand o faceam nu stateam mai mult de 4 ore cu ea pe fata.



Oh, John Frieda you are a genius :D Balsamul de par din gama Full Repair a fost si inca este prietenul cel mai bun al parului meu degradat de apa calcaroasa si vreo 4 vopsiri din care 2 decolorari in 2 saptamani. Stiu ca sunt nebuna, dar nu mai puteam sa ma vad cu nergul acela in par.



Last, but not least, Coca-Cola este bautura mea preferata, iar cea cu aroma de cirese este divina. Cat am stat in Gemania mi-am facut de cap si numai asta am baut, poate-poate ma satur de ea, dar degeaba :))  Mi-ar face mare placere sa gasesc varianta asta in mai multe magazine de la noi si nu doar in benzinarii unde costa multicel.

Cam atat pentru luna aceasta.
Hope you enjoyed! Kissez!







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

ABeautyTale said...

Aseara am terminat si eu vol 2 din seria Fifty Shades si mi-a placut la nebunie! Abia astept sa apara in lb romana si vol 3. Mie nu-mi place sa citesc in engleza, nu-mi place lb engleza. Desi, abia daca rezist ca tare sunt curioasa cum se termina...

Maddy said...

@ABeautyTale: No spoilers,dar sunt sigura ca o sa-ti placa. Mai ales finalul trilogiei :D Te pup!

Andreea♥ said...

Ar fi super daca ar juca Ian Somerhalder in film! Trebuia sa imi cumpar si eu cartile! :*

It's Friday Somewhere said...

Hmm , unde pot gasi si eu cartile?:D

Maddy said...

@Andreea♥: Nu e timpul piredut :D

Maddy said...

@It's Friday Somewhere: Depinde in ce limba iti place sa citesti cartile. Daca in engleza le gasesti pe amazon, iar in Romana le-a gasit ABeautyTale pe acest site: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/erotica/cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey-fifty-shades-vol-i-190084.html
Pupici!

Post a Comment