RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

I'm Taking a Break!


Ieri am realizat ca a trecut mai mult de o saptamana de cand n-am mai dat vreun semn de viata pe aici, ce-i drept am si rarit postarile in ultimul timp din motive personale, dar cand mi-am facut game plan-ul pentru a nu mai disparea din peisaj iata ca blogger nu tine cu mine si ma anunta ca nu mai pot uploada poze.

Asa ca am luat acest lucru ca pe un semn ca am nevoie de o pauza pentru a ma concentra pe mutarea blogului pe un alt domeniu, schimbarea designului, dar si pentru a ma decide spre directia in care vreau sa-l duc mai departe.

Pana atunci vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ma vizitati, ma sustineti, si vreau sa va spun ca datorita voua aceasta pauza nu va fi permanenta.

I'll miss u a lot!
Kissez!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: 10 Little Secrets


1. What is one product that makes you feel like a million dollars?
E o lupta crancena intre fondul de ten si mascara.

2. What is your skincare secret? ( A passed down skincare tip).
Intotdeauna ma demachiez seara indiferent de cat de obosita sunt si mereu folosesc o crema hidratanta.

3. Share your haircare secret.
Nu stiu cat de ok este pentru parul meu, dar la fiecare spalare aplic si o masca hidratanta pentru ca il chinui destul de mult si simt ca are nevoie de mai multa atentie. Ah, si folosesc mereu un spray cu protectie termica inainte sa il usuc sau indrept/ondulez.

4. What is your biggest diet rule?
Nu am tinut niciodata diete, doar regim impus de starea de sanatate, insa mereu am mers pe principiul ca pot sa mananc putin din toate.

5. Share your workout tips.
Sunt cea mai mare lenesa si singurul workout pe care il fac din an in Paste este Yogalates.

6. Which perfume is your secret weapon?
Nu ma omor dupa parfumuri, nu le colectionez, nu am niciodata mai mult de 2 si clar nu le folosesc pe post de arma secreta. Momentan in topul wishlistului sunt Jil Sander Sun si BLV II.

7. Show us a clothing item of yours which always turns heads.


Gecuta mea de la Pimkie este mandria mea. Soooo soft and comfy <3

8. What is your most treasured piece of jewelery?


Colierul pe care l-am "furat" de la bunica mea este o piesa foarte draga din cutiuta mea cu bijuterii.

9. Who is your style crush?
I'm bananas over Rachel Zoe :D More is more is more :D

10. Tell us something we don't know about you.
Am spus/scris multe despre mine, dar lucrul pe care nu multa lume il stie despre mine este ca sufar de atacuri de panica. Cateodata imi face viata mai grea, dar incet incet recapat controlul asupra mea si nu mai las panica sa ma copleseasca.


Hope you enjoued! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: Maybelline 24 Hr Color Tattoo

Ok, recunosc, am fost foarte lenesa in ultimul timp si nu mai postez atat de des cat mi-as dori, insa nu voi incepe cu motive pentru care mai dispar din cand in cand. Life happens si din pacate asta ocupa mare parte din timp, dar incerc pe cat posibil sa nu ma evapor. :)

Astazi va voi vorbi despre un produs despre care, spre rusinea mea, nu stiu daca se gaseste la noi pentru ca am stat departe in ultimele luni de magazinele cu tentatii :)

Este vorba despre Maybellyne 24 Hr Color Tattoo, un fard cu consistenta de gel-crema, in nuanta On and On Bronze.


Cu toate ca mi-l doream de ceva timp si nici nu este un produs extraordinar de scump mi-a luat destul de mult pana l-am si cumparat.  Pot sa justific intr-un fel retinerea mea prin faptul ca imi era frica sa nu mi se stranga in pliu, chiar daca aplic primer pentru ca am mai patit asta cu alte farduri crema. Damn my oily lids!

Totusi acesta se lauda ca rezista 24 de ore, dar sa fim seriosi, cine sta machiata atata timp? Eu sigur nu si nici nu ma astept ca un produs sa reziste atat. In schimb, spre bucuria mea, chiar si pe pleoapele mele naked sta la locul lui cel putin 8 ore. Happy me :D La capitolul asta chiar m-a surprins mai mult decat de placut.

Un alt lucru care imi place este ambalajul super rezistent ( believe me, l-am scapat de prea multe ori si este intact), dar si faprul ca eticheta corespunde cat de cat cu nuanta din borcanel. That's handy. :)


Cat despre consistenta, este cremoasa si foarte usor de aplicat, dar cand se seteaza are rezistenta unul gel daca intelegeti ce incerc sa explic :D

Nuanta este un bronze metalic superb care a devenit baza mea de machiaj preferata si pe care o folosesc zilnic.

Minusuri inca nu am gasit asa ca il recomand cu drag. :)

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: I Love Drugstore makeup


1. What is your favorite drugstore makeup brand?
Daca ar fi sa aleg doar unul, ceea ce e foarte greu, cred ca ar fi Revlon doar pentru ca inca nu am incercat un produs de-al lor care sa ma dezamageasca.

2. What are your favorite face, cheek and lip products?
Pentru fata aleg mereu fondul de ten Revlon Colorstay, la categoria blush-uri imi plac mult cele de la E.L.F. si Flormar, iar pentru buze balsamul Carmex e un must have si macar un ruj Revlon.

3. Least favorite product?
Mi-am dorit foarte tare sa incerc The Falsies Volum' Express Mascara de la Maybellyne, dar m-a dezamagit  ingrozitor.

4. What is the best makeup bargain?
Hmmmm...Aici as alege paletele de farduri de la Sleek. Super calitate la pret mic.

5. What is your favorite underdog product?
(Something you love that often gets overlooked?)
Mascara 2000 Calorie de la Max Factor nu a avut parte de asa mare "reclama", dar este de departe preferatul meu.

6. A drugstore product that is overpriced.
Clar L'Oreal Rouge Caresse.

7. Show your best drugstore dupe(s).
La aceasta intrebare sunt in dezavantaj, in primul rand pentru ca nu detin prea multe porduse high-end, dar si pentru ca nu imi place sa cumpar produse asemanatoare. Asa ca din pacate va voi dezamagi pentru ca nu am ce sa va arat. :(

8. Drugstore product that isn't worth the hype?
Revin cu acelasi raspuns de la intrebarea 3. M-am lasat dusa de val si de atatea review-uri pozitive doar ca sa cumpar un produs care mie nu mi se potriveste. Macar am constiinta impacata ca l-am cumparat la reducere. :)

Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: BYS Bronzing Powder

In urma cu ceva timp m-a cuprins o pofta nebuna de a cumpara ceva, orice, numai makeup sa fie asa ca am dat click pe blogul Lianei si am inceput sa-mi fac un wishlist. Mare noroc am avut cand am observat ca a inceput sa aduca si mai multe produse decat in mod normal deci aveam de unde sa aleg. Asa mi-a sarit in ochi un brand de care sincer nu auzisem.

Este vorba despre BYS Cosmetics, o companie infiintata in Australia care produce produse de calitate la preturi reduse. Sau cel putin asa se lauda pe pagina lor oficiala. :)

Astazi va voi vorbi putin despre pudra bronzanta in nuanta Light Shine, un produs care mi-a facut cu ochiul din prima secunda pentru ca este compusa din 3 nuante care pot fi folosite separat, dar si impreuna. Este foarte versatila, ceea ce ma face sa iubesc produsele de genul acesta.



( Lista ingredientelor)

Aceasta pudra are o consistenta cremoasa, cu particule foarte fine de sclipici auriu si o data aplicata pe piele da tenului un glow superb.
Dupa parerea mea nu este ok pentru contouring pentru ca nu este mata, insa ca blush este perfect pentru a da un plus de culoare tenului.


I-am gasit si o alta intrebuintare si anume folosesc nuantele si pe post de farduri de pleoape fara probleme. :)


Totusi cel mai mult imi place sa le combin pe toate si sa-l folosesc pe post de blush.

Singurul lucru care ar putea fi considerat minus la acest produs este ambalajul, care este din plastic si poate parea cheap, insa daca stam sa calculam raportul calitate-pret ce mai conteaza ca nu are un packaging care sa te atraga?

Produse marca BYS, dar si Sleek, NYX si Bodyography puteti gasi pe blogul Lianei la niste super preturi asa ca va indemn sa trageti un ochi poate gasiti ceva ce va tenteaza.

Eu sincer am ramas placut impresionata de acest produs si mi-a deschis pofta de a incerca mai multe.

Hope you enjoyed! Kissez! 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday Randomness: Weekend Getaway

Weekend-ul trecut am reusit sa evadez din Bucuresti, nu foarte departe, intr-un loc unde n-am mai fost de ani, dar care imi este foarte drag si imi trezeste amintiri atat de placute. 

Cum spuneam, nu am mai fost in vizita la tara de prea mult timp si se cerea un drum pana acolo si cu ocazia asta a cunsocut iubitul meu in sfartit mare parte din familia mea. :D
Si pentru ca i-a placut atat de tare acolo, a pozat aproape fiecare centrimetru partat din curte asa ca astazi am ce sa va arat. :)

(Nu se putea sa nu fac o poza si "la poarta" :D )

(Incercand sa comunic cu vacuta Mu <3 )

(Privelistea superba din spatele casei)

(Facand pe diva printre lemne :D )

(Vedreeee <3 Poza facuta special pentru mine :D )

(Si porumbul stie sa stea la poze artistice :D )

(Love this one)

(Fall)

(Nu ma opreste nici noroiul sa ma dau in leagan :D)

(Just after the rain)

(Din cand in cand mai iese si soarele)

(Iata si fotograful pe care abia l-am convins sa faca o poza si cu mine :D Luv u <3 )


Iar acum va las si cu un filmulet realizat tot de iubitul meu iubit. :D
(Da, stiu, ma mandresc tare de tot cu el :D )



Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: John Frieda Full Repair Shampoo and Conditioner

Stiu ca imi doream de ceva vreme sa incerc macar un produs de la John Frieda, insa atunci cand mi se termina samponul imi era greu sa-l tradez. Totusi am facut-o cat am fost plecata pentru ca tentaita a fost mai mare cand am vazut standul de produse in magazin. 
Initial nu m-am "riscat" decat sa-mi cumpar varianta travel size a balsamului de par din gama Full Repair si cam atat mi-a trebuit ca sa cumpar samponul si balsamul full size.


Samponul nu m-a impresionat prea tare.
Nu stiu de ce nu vrea sub nicio forma sa se inteleaga cu parul meu. Ba mai mult, pur si simplu nu vrea sa-l curete. Trebuie sa-l aplic de doua ori doar ca sa am o vaga senzatie de par curat.
Si sa nu mentionez mirosul. Nu pot sa-l descriu prea bine, cert e ca nu-mi place, dar partea buna a lucrurilor este ca acesta nu persista.

Totusi, as minti daca nu as spune ca am observat si cateva lucruri bune.
Cum ar fi ca nu-mi mai cade parul atat de tare si ca imi simt parul mai puternic. Acum nu stiu daca sa atribui aceste plusuri samponului, balsamului sau faptului ca le folosesc impreuna. Vreau sa sper putin ca e datorita samponului doar ca sa nu-mi para rau ca l-am cumparat. :)


Balsamul, insa m-a convins dupa prima folosire si ma bucur intr-un fel ca apa calcaroasa cu care aveam probleme m-a determinat sa-l incerc.
Imi hraneste parul degradat (datorita celor doua decolorari pe care le-am realizat intr-o saptamana pentru ca eram disperata sa scap de culoarea neagra din par, insa culmea este ca nu mi-am "stricat" parul atat de tare pe cat ma asteptam), il lasa matasos si mai ascultator decat de obicei.
Incepusem sa am si mici probleme cu descurcarea parului, dar acest balsam le-a rezolvat foarte repede.


Un alt minus pe care de data aceasta l-am observat la ambele produse este ambalajul. Nu vreti sa stiti de cate ori mi-am rupt unghiile incercand sa deschid capacul. 

Concluzia mea dupa doua luni de folosire a celor doua produse si impreuna si separat este undeva la mijloc. As recumpara balsamul, insa samponul nu ma convinge deloc.

Voi ati incercat produse marca John Frieda?

Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cute Giveaway!

Hey, gurls!
Acum cateva minute am observat ca Liana ne surprinde in mod placut pe pagina ei de Facebook cu un giveaway si nu am putut sa nu va impartasesc si voua. :)

Puteti castiga paleta din poza de mai jos plus un cadou surpriza.


Regulile sunt foarte simple asa ca va indemn si pe voi sa participati aici.

Good luck!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

October Favorites

Finaly se termina luna octombrie si o data cu ea sper sa plece si norisorul negru care e tot timpul deasupra capului meu si ma urmareste. :)

Asa ca nu o sa o lungesc prea tare si trec direct la produsele care mi-au facut viata mai frumoasa luna aceasta. 



- De cand am cumparat natural spray-ul Betty Barclay No 2 a devenit my signature scent pentru ca mi se pare perfect pentru sezonul rece si cred ca pe wishlistul meu de Craciun se va afla parfumul. :D

- Masca de par Frizz-Ease de la John Frieda imi cuminteste si hraneste parul de cateva saptamani bune si ma gandesc serios sa o reachizitionez dupa ce o voi termina. Pana atunci o mai supun testelor sa vad daca merita cu adevarat. :) So far so good.

- Despre fixativul Elnett de la L'Oreal v-am vorbit ieri aici.


- Intentionez sa fac un review intregului set The Essentials de la Too Faced, dar vreu sa mentionez duo-ul care contine bronzerul Chocolate Soleil (pe care il ador de vara care tocmai a trecut) si blushul Pinch My Petals (care este perfect pentru zilele in care te grabesti sa iesi pe usa), dar si quad-ul care contine nuanta Ever After ( care a devenit my everyday eyeshadow).


- Un alt produs de care m-am indragostit luna aceasta este Maybelline 24 hr Color Tattoo in nuanta On and on Bronze (care cred ca este aceeasi cu Bad to the Bronze). A fost pe wishlistul meu de ceva timp si acum nu ies din casa fara sa-l aplic pe post de baza sub fardul Ever After de la Too Faced. 
Urmeaza un review si pentru el. :)


- Rujul L'Oreal Caresse in nuanta Sweet Berry este la egalitate cu cel de la Revlon in nuanta Pink Pout in topul preferintelor mele de luna aceasta. 
Pe cel de la L'Oreal il folosesc in zilele cand buzele mele au nevoie de ceva mai multa hidratare, iar pe cel de la Revlon il aplic in restul timpului pentru ca este mat si rezista ceva mai mult.

- La capitolul oja preferata a castigat de departe cea de la P2 in nuanta 544 my place or yours?.
Este singura oja care nu este mata, dar care ma obsedeaza in ultimul timp. (Stiti ca am unele probleme cu sparkly things :D )


- Si ultimul lucru de care am fost aproape nedespartita aceasta luna a fost inelul meu "Love" pe care l-am cumparat la sfarsitul verii din Germania de la Bijou Brigitte. Se vede cat de mult l-am purtat penru ca deja mi-a cazut o pietricica. Sad me :(

Care au fost produsele voastre prefetrate luna aceasta?

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Find of the Month: Fixativ L'Oreal Elnett

Dupa doua luni in care am sarit peste acest gen de postare, revin cu un produs care m-a surprins in mod placut si care cred ca imi va ajunge o viata. :))

Este vorba despre fixativul pentru stralucire Elnett de la L'Oreal.


Poate ca stiti, sau poate am uitat sa mentionez, dar eu nu folosesc decat un spray de protectie termica pe post de produs de styling si pana acum o luna si jumatate nu aveam nici fixativ prin casa. Lucru care trebuia neaparat remediat, mai ales ca parul meu a inceput sa fie mai neascultator in ultimul timp.

Trebuie sa spun ca am facut o super alegere si nu inteleg de ce nu l-am cumparat mai din timp avand in vedere cat de laudat este de toata lumea.
Si pe buna dreptate pentru ca nu incarca, parul sta la locul lui si micro-particulele reflectorizante de lumina chiar ii ofera stralucire.

Il ador si dupa ca voi consuma cei 400 de ml il voi reachizitiona cu siguranta. :)
Acum ma gandesc la cel in varianta travel size cat de util putea sa fie. :D

Voi ce produs ati descoperit luna aceasta?

Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: Music Tag


1. Care este melodia ta preferata?
Momentan imi place foarte mult Rihanna - Diamonds.



2. Cu ce melodie te-ai trezit azi sau care a fost prima pe care ai auzit-o?
Astazi m-au trezit vecinii cu melodia Purple Rain. Sunt totusi recunoscatoare ca de data asta nu au mai fost manele :))

3. Ce piesa asculti cand esti trista?
Cand sunt trista tind sa ascult foarte mult 2Pac. Nu stiu exact de ce anume, pur si simplu asa se intampla. 

4. Care este cantecul care te caracterizeaza cel mai bine?
Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!



5. Care este melodia pe care o detesti?
Aici lista este incredibil de lunga si cred ca printre primele locuri o ocupa Vara nu dorm a lui Conect-R.

6. Ce melodie se asociaza cu primul tau sarut?
Aici o sa radeti putin de mine, dar cand ma gandesc la primul sarut imi vine in minte doar Natalia Oreiro - Cambio Dolor pentru ca pe vremea aceea ne uitam impreuna la acea telenovela. :))

7. Cu ce piesa ai asocia dragostea in viziunea ta?
Acum nu imi vine in minte decat Jessie J - L.O.V.E.



8. Arata-mi melodia cu care s-ar asocia viata ta peste zece ani.
Nu se potriveste pentru cum vad viata mea peste 10 ani, dar merge perfect cu felul cum as vrea sa vad viata mea in general. Este vorba despre Beyonce - I Was Here.



9. Stii vreo melodie in care sa cante despre numele tau sau ceva de genul acesta?
Hehe, ce vremuri erau cand ascultam piesa asta. :)) Grasu XXL - Fara filtru.
"Nu le chema Madalina, nu le chema Catalina
Nu le chema nici Cristina
Le chema Ioana si Maria..." si mai bine ma opresc aici cu versurile :D

10. Care este melodia ta preferata de care nu te saturi niciodata?
Asta e cea mai simpla intrebare dintre toate. Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine.



11. Cu ce melodie ai asocia unul dintre visele tale?
De cand am inceput scoala de soferi visez numai masini si drumuri libere asa ca versurile "No stop signs, speed limit/ Nobody's gonna slow me down." cred ca se potrivesc perfect. Totusi sper sa nu ma indrept spre Highway to hell prea curand :D


12. Care este melodia care iti ridca mereu moralul?
Este aceeasi melodie de care nu ma satur niciodata. :)

13. Ce melodie o socoti ca fiind cea mai erotica din toate care le-ai ascultat pana acum?
Uuuuu...this is a hard one (no pun intended :D ). As alege totusi Jeremih - Birthday Sex doar pentru ca e prima care imi vine in minte acum :D



14. Ce piese interesante ai descoperit in serialele pe care le urmaresti?
Am fost putin obsedata de melodia aceasta de cand am auzit-o in Grey's Anatomy si a fost cateva zile bune pe repeat. :)



15. Cu ce melodie ai asocia idealul tau masculin?
"'Cause I can't let you go
I need you, I want ya
Just stay right here with me
Oh baby, I never knew love
Till you came along"





Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday Look: Loaded Rockstar

Iata ca am revenit si cu look-ul pe care mi-am dorit foarte tare sa-l recreez inca de cand am vazut tutorialul facut de Sam de la Pixiwoo pe la mijlocul lunii iulie.

Am mai avut in plan sa recreez inca doua look-uri vazute pe Youtube, dar prin simplul fapt ca nu am avut nici timp si nici starea necesara sa le realizez o iau ca pe un semn ca ar trebui sa-mi pun imaginatia la bataie mai mult. :)

Mai intai va invit sa vizionati tutorialul care m-a inspirat si cu care nu pot sa ma compar, dar care mi-a placut mult de tot.



And here's my take on it. :)






Produlse folosite:

Pentru fata:
- Too Faced Primed and Poreless.
- Bourjois Flower Perfection - Light Beige.
- No 7 Quick Cover Concealer - Medium.
- Too Faced Bronzing Powder - Chocolate Soleil.
- Too Faced Blush - Pinch My Petals.

Pentru ochi:
- Urban Decay Primer Potion.
- Urban Decay Loose Pigment - Rockstar.
- Urban Decay Eyeshadow - Loaded.
- Urban Decay Eyeshadow - Midnight Cowboy Rides Again.
- Urban Decay Eyeshadow - Psychedelic Sister.
- Sleek Oh So Special - Bow.
- Urban Decay 24/7 Glide On Pencil - Zero.
- Max Factor 2000 Calorie Mascara - Black.

Pentru sprancene:
- Sleek Oh So Special - Boxed.
- Too Faced Lash Injection - Chocolate.

Pentru buze:
- Balsam de buze Carmex.
- P2 Pure Color Lipstick - Kärntner-strasse.
- Too Faced Glamour Gloss - Pillow Talk.


Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: P2 Pure Color Lipsticks

A trecut ceva timp de cand am disparut din nou de pe fata pamantului si ma simt putin vinovata ca am neglijat blogul, but shit happens and life goes on asa ca mie mi-a luat ceva mai mult sa imi reintru in mana, insa nu promit ca nu se va mai intampla. Ce pot sa va porimit este ca de fiecare data cand voi posta nu va fi ceva de umplutura si nu voi scrie doar de dragul de a aparea ceva pe blog.

Astazi sper sa va incant cu parerea mea despre cele trei rujuri pe care le-am cumparat de la P2.
Incet, incet incep sa ma indragostesc de acest brand. Intai m-au convins cu ojele lor, cu care sunt mai mult ca sigura ca v-am disperat :D, si acum cu rujurile lor.


Acum cand scriu aceste randuri tanjesc dupa restul nuantelor pe care le-am admirat, dar nu le-am cumparat asa ca daca imi puteti recomanda un site de unde le pot comanda v-as fi recunoscatoare forever. :)
Dupa cum am spus si mai sus, m-am multumit doar cu trei si anume: 

- 059 Copa-cabana, care este un corai superb pe care il cautam de mult timp si chiar il gasisem la firma Pastel, dar l-am cumparat pentru o prietena si n-am mai apucat sa ajung sa iau aceeasi nuanta si pentru mine asa ca ma bucur ca il am in colectie pe acesta. :)

- 012 Kärntner-strasse, un nude frumos foc pe care nu ma satur sa il port de cand l-am cumparat. Initial mi-a fost fica sa nu fie prea deschis pentru mine, insa e perfect.


- 115 Union Square, un roz foarte "purtabil" de care m-am indragostit la prima vedere.

(Iata-le si la lumina naturala.)

Rujurile sunt foarte cremoase si miros foarte placut, dar acesta dispare destul de repede dupa aplicare ceea ce pentru mine e un mare plus. Nu imi prea plac rujurile care au miros puternic si care persista.  

Un alt lucru care imi place la ele este opacitatea (in poza cu swatch-urile sunt aplicate doar doua straturi) si faptul ca rezista aproximativ 3-4 ore. Mai mult de atat nici nu am nevoie sa reziste pentru ca oricum intre timp mai beau cate ceva sau mai si mananc si aplic imediat dupa un strat proaspat din obisnuinta.

Am observat ca pentru o persoana care nu e innebunita dupa rujuri am devenit cam addicted de acestea si vreau mai multe si mai multe si mai multe... 

Concluzia este ca daca ajungeti printr-un magazin unde se gasesc produse P2 recomand sa incercati aceste rujuri mai ales ca au un pret foarte accesibil, undeva intre 2 si 3 euro. Si daca iau in considerare ca sunt poate chiar mai calitative decat altele care costa de cel putin 2 ori mai mult decat acestea consider ca ar fi pacat sa le ratati.

Voi ati incercat produse de la P2?

Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Germany Haul - Part II - Nailpolishes

Nu sunt foarte nebuna dupa oje si foarte rar cumpar mai mult de 2 o data la 5-6 luni, insa cat am fost plecata parca am luat-o razna si am dat iama in standul cu oje de la P2.

Stiu ca le-am mai laudat si cred ca v-ati saturat de asta, dar imi plac la nebunie si tare as vrea sa le gasesc si la noi. Asa ca nu ar trebui sa va mire, dar m-am intors cu 9 oje P2 si doar una de la Essence.
Pentru mine e foarte mult si cred ca pana anul viitor nu-mi mai cumpar alte nuante pentru ca nu cred ca voi apuca sa le folosesc pe acestea. :)



Now let me introduce you to my loves. :)


P2 Last Forever - 130 lovely moment

P2 Color Victim - 790 summer to go!

 P2 Color Victim - 780 crazy about green!
(Numele mi se potriveste perfect :D )

P2 Color Victim - 630 passion

P2 Color Victim - 543 break the rules!

P2 Color Victim - 540 poetic

P2 Color Victim - 544 my place or yours?

P2 Color Victim - 720 glory
( Nici nu mai tin minte de cand cautam o oja in nuanta aceasta)

P2 Last Forever - 110 dating time
( Presimt ca toata luna decembrie aceasta oja va fi pe unghiile mele in fiecare zi :D )

Essence - Miami Roller Girl - 02 Miami P' ink.
(Aceasta nuanta o am in pozele pezentate mai sus si sunt foarte multumita de ea pentru ca rezista foarte mult. Eu o aveam pe unghii in momentul acela de mai mult de o saptamana.)

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS