RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

Un Sfert de Secol

Intr-o zi ploioasa de luni, la ora 6 acum 25 de ani, intr-o maternitate din Bucuresti ma nasteam eu.
Pentru mama parca s-ar fi intamplat ieri.

Pentru mine a fost o calatorie interesanta spre auto-cunoastere si sincera sa fiu chiar daca inca ma simt ca la 15 ani totusi sunt mai matura decat m-as fi vazut acum 10 ani. M-am lovit cu capul de pragul de sus si am invatat din greselile mele, mi-am cerut iertare, am pierdut persoane importante, dar cel mai important este ca am si castigat oameni speciali care imi vor ramane mereu in suflet.

Acum pot sa spun cu mana pe inima ca sunt fericita si ca nu imi mai e frica de viitor. 


Vreau sa va multumesc din suflet ca imi faceti fiecare zi mai frumoasa prin simplul fapt ca imi cititi randurile scrise.
Va pup si va imbratisez cu drag!

( me throughout the years)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday Look: Sneak Peek - My 25th B'Day Outfit

Da, recunosc, sunt putin rea astazi si nu va voi arata inca look-ul pe care il voi purta de ziua mea, dar va voi da cateva indicii. :)

Ne-am decis sa facem un party cu tematica, in cazul acesta este "Vegas Night", iar dresscode-ul pentru fete este foarte simplu: High heels and red lipstick.
Eu, pentru ca vreau sa fac putina nota discordanta voi purta un roz intens pe buze. :D


More details and photos after the party, i promise! :)

Hugs and kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: Mascara L'Oreal Volumissimex4

Astazi o sa aveti parte de o postare putin mai ciudata pe care eu o numesc "kinda guest review". Spun "kinda" pentru ca tot eu il voi scrie, insa am notitele facute de o alta persoana. :) 

Am rugat-o pe Andra sa ma ajute cu acest review din doua motive: pentru ca la ea se observa mult mai bine efectele produsului si pentru ca sprancenele mele nu erau pregatite sa "iasa" la pozat. :)

Asa ca Andra va va povesti putin, prin intermediul meu, despre experienta ei cu Mascara Volumissime x4 de la L'Oreal


Cel mai funny lucru a fost atunci cand i-am aratat despre ce rimel este vorba si reactia ei a fost: "Vai, asta il are si mama in Germania. E foarte tare!". Zic: "Ok, eu nici nu stiam ca exista." Si am inceput amandoa sa radem.


Amandoua am observat ca si ambalajul, dar si periuta sunt aproape identice cu mascara Volumissime x5 (care este preferatul meu pentru daytime). Si consistenta este asemanatoare si a rezistat forte bine chiar si la temperaturile ridicate din ultimele zile.
Se demachiaza foarte usor si chiar nu incarca genele atat de tare pe cat ne asteptam.

Noi am testat acest rimel in nuanta Black, dar am fost de acord amandoua ca daca exista varianta Carbon Black pe aceea am achzitiona-o.

Si acum sa vedem rezultatele acestui produs pe genele Andrei.

(without makeup)

(1 coat)

(2 coats)

(3 coats)

Concluzia Andrei a fost ca in timpul zilei prefera doar un singur strat, iar pentru un look mai dramatic ar aplica doua straturi. Nu i-a placut prea tare aplicat in trei straturi pentru ca simte ca sunt mai incarcate decat e ea obisnuita.

Eu pe de alta parte, folosesc doua straturi in timpul zilei, iar pentru ceva mai dramatic aplic trei fara sa le simt incarcate.

Acum ca ati aflat parerile noastre, voi ati incerca Mascara Volumissime x 4?

Hope yoy enjoyed! Kissez!

P.S.: Aceasta este ultima postare din cadrul Scolii de beauty Blogging by L'Oreal. Nu uitati sa ma votati aici ( madalina Savu).



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

June Favorites

Iata ca se apropie de final si luna mea (da, o consider "a mea" pe toata chiar daca ziua mea de nastere e chiar in penultima zi :D ) si a venit momentul sa va arat si produsele pe care le-am indragit.


Too Faced Chocolate Soleil a aparut ieri la find of the month si sunt lesinata dupa el. :)


Paleta Wet n Wild in nuanta Paradise a fost cumparata mai mult cu scopul de a o  face cadou, insa imediat cum am vazut-o live am stiut ca o voi folosi mai mult pe post de blush si credeti-ma ca isi face foarte bine treaba. 


Mai tineti minte creioanele de ochi ADA? Mie imi amintesc de perioada liceului cand dunga neagra de la ochi era my signature look. In luna iunie le-am redescoperit, iar nuanta aceasta de albastru este incredibila si foarte rezistenta. Si cand ma gandesc la faptul ca am dat doar 2 lei pe acest creion...


Pigmentul in nuanta Bedazzle de la Collection 2000 m-a surprins intr-un mod foarte placut. Este perfect pentru un bronzed look, insa trebuie sa ma obisnuiesc sa-l folosesc fara sa ma umplu de sclipici peste tot. :))


Luna aceasta cred ca a fost luna Too Faced, pentru ca am folosit aproape in fiecare zi si Lip Bronzerul lor in nuanta Sun Bunny.


Am facut un review mastilor de fata de la Montagne Jeunesse aici, si au facut parte din ritualul meu de rasfat in fiecare saptamana din luna aceasta.


O alta preferata este si vopseaua Recital Preference de la L'Oreal, in nuanta Abis 1 - Napoli, un negru superb pe care il ador.


Am facut-o si pe asta si mi-am cumparat o spuma de par pentru ca in saptamanile ploioase nu mai suportam sa mi se increteasca parul aiurea, asa ca Taft Ultra Mousse Ultra Strong cu protectie termica mi-a fost de mare ajutor.


Oja care o am deja de o saptamana pe unghii si care a facut mare senzatie luna aceasta este cea de la Flormar Supershine in nuanta 49.


Ultimul si cel mai drag lucru este acest colier vintage primit de la bunica mea pentru ca mi-am dorit foarte tare sa port ceva care sa fie mai "batran" ca mine in ziua in care voi implini 25 de ani.


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Find of the Month - Too Faced Chocolate Soleil

Nu stiu daca am mai scris pe blog despre frica mea de bronzere, dar daca nu am facut-o vreau sa va spun ca am avut mereu cred ca cel mai mare ghinion cand a venit vorba de astfel de produse, sau cel mai probabil nu am stiut eu sa le aleg. 

Stiam despre Chocolate Soleil de la Too Faced de pe Youtube, unde este foarte laudat, iar cand am vazut la Sephora setul Too Faced Wild Thing am stiut ca trebuie sa-l cumpar doar pentru a incerca acest bronzer.

Mi-a luat cam 2 saptamani pana sa ma "risc" sa il folosesc si sa ies din casa, insa de atunci l-am mutat in portfardul meu cu produse pe care le folosesc zi de zi. Nu stiu cum am putut sa traiesc fara acest produs mai ales vara, dar stiu ca de acum incolo va fi mereu prezent. Asta daca nu apare ceva mai yummy si bun ca el, wich i doubt.


Care a fost descoperirea voastra luna aceasta?

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: Cand eram mica

(me when i was 3 years old :) de atunci imi placeau masinile :D )
 
1. Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
De cand ma stiu si pana in clasa a 12-a singurul meu raspuns la aceasta intrebare era: "Avocat". Totusi ceva s-a schimbat in ultimul an de liceu si n-am mai fost atat de sigura, m-am simtit chiar pierduta si mi-a luat destul de mult sa-mi dau seama ce vreau sa fac in viata. Oricum, better late than never. :)

2. Care erau desenele animate preferate?
Tom si Jerry au fost si inca sunt desenele mele animate preferate. 

3. Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere si de ce?
Mereu am fost trista ca nu am putut sa-mi petrec ziua cu colegii de clasa pentru ca ziua mea era vara, dar la sfarsitul clasei a 8-a mi s-a indeplinit dorinta si am avut parte de un party foarte nice pe care si acum mi-l amintesc cu drag.

4. Ce jocuri preferate aveati?
Vai cat de multe jocuri preferate aveam, atat de multe incat nu-mi amintesc decat despre leapsa. :)) Oricum mare parte din jocuri le inventam noi. :) Si uite cum brusc mi s-a facut dor de vremurile alea. :)

5. Ce iti doreai neaparat sa faci si inca nu ai reusit?
Mi-am dorit dintotdeauna sa vizitez Sibiul si sa ies din tara. Sper ca macar anul viitor sa reusesc sa fac una din ele.

6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Am incercat multe sporturi atunci cand eram mica si cel mai mult mi-a placut tenisul, dar se pare ca nu aveam prea mult talent asa ca m-am lasat de el si am dat iama in fardurile mamei si de atunci am ramas fascinata de makeup.

7. Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
Cred ca Backstreet Boys :)) Ah, si Christina Aguilera. :)

8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae?
Cel mai frumos cadoul pe care l-am primit a fost unul neasteptat pentru ca mi l-a "adus" Iepurasul si a fost o pereche de adidasi cu Mickey Mouse.

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday Look: Sunset Series - Party Time

Repede mai trece timpul pentru ca iata am ajuns la ultimul look creat cu paleta Sleek Sunset.
Si pentru ca am numai party-uri in cap, astazi am creat ceva colorat si fun pentru o seara placuta de vara.

Here's the final look!









Pentru fata am folosit:
- Fond de ten Revlon Colorstay.
- No 7 Quick Cover Concealer.
- Blush Flormar in nuanta P111.
- Prima nuanta din paleta Sleek GLO Face&Body Highlighter in nuanta Peach Shimmer.



Pentru ochi am folosit:
- Primer e.l.f. in nuanta Sheer.
- NYX Jumbo Eye Pencil in nuanta Milk.
- Nuanta numarul 2 din paleta Sleek Sunset (aplicata pe jumatatea interioara a pleoapei).
- Nuanta numarul 3 din paleta Sleek Sunset (aplicata pe jumatatea exterioara a pleoapei).
- Nuanta numarul 4 din paleta Sleek Sunset (folosita pentru blending).
- Nuanta numarul 5 din paleta Sleek Sunset (aplicata in coltul extern).
- Nuanta numarul 6 din paleta Sleek Sunset (folosita ca liner).
- Nuanta numarul 7 din Quartetul Flormar in nuanta P045 (folosita ca highlight).
- Eyeliner Flormar.
- Max Factor 2000 Calorie Mascara.




Pentru buze am folosit:
- Balsam de buze Carmex.
- Ruj Flormar True Color in nuanta Holographic.


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: Mastile de fata Montagne Jeunesse

In fiacare saptamana din luna aceasta am avut parte de cate o zi de rasfat in care am incercat mastile Montagne Jeunesse pe care le-am castigat acum ceva timp la un giveaway, mi-am facut o parere despre fiecare, deja vreau sa-mi fac  provizii cu cea care mi-a placut cel mai mult, asa ca astazi va voi vorbi putin depsre fiecare in parte.





Prima masca incercata a fost cea pentru curatare cu ciocolata alba. Yummy, nu?
Aparent si ei cred asta pentru ca pe ambalaj suntem atentionati sa nu mancam produsul, lucru care m-a amuzat enorm, dar pe care l-am inteles imediat cum am desfacut ambalajul. Chiar ai impresia ca acolo e ciocolata alba si cu greu iti vine sa o intinzi pe fata si sa nu gusti :)) Cel putin eu asa am patit :D

Consistenta mastii mi s-a parut interesanta, aproape ca o smantana, care aplicata pe ten mi l-a racorit imediat, iar dupa ce am indepartat-o nu-mi venea sa cred cat de luminos si curat este tenul meu.





Cea de-a doua masca incercata a fost cea fierbinte cu vanilie.
Dupa parerea mea si aceasta trebuia sa aiba avertismentul amuzant, insa mie nu mi s-a parut ca miroase a vanilie ci mai mult a caramel. Still yummy. 

Aceasta masca a avut o consistenta mai lichida si chiar am simtit-o fierbinte la prima atingere, insa senzatia aceasta a disparut dupa cateva minute. Ma asteptam la mai multa "fierbinteala", dar a fost totusi placut si asa.
Si aceasta lasa tenul luminos si fresh, insa nu este la fel de hidratanta ca prima. Eu cred ca este perfecta pentru persoanele cu ten mixt, pe cand cealalta am avut impresia ca este mai mult dedicata fetelor cu ten uscat, sau pentru cele ca mine, cu ten mixt, dar folosita iarna cand si tenul nostru are nevoie de putin mai multa hidratare.



Last but not least, preferata mea, masca de fata cu namol de la Marea Moarta m-a impresionat in mod special si despre ea spuneam la inceputul postarii ca vreau sa-mi fac provizii. 

Lasand la o parte mirosul de parfum barbatesc pe care il are, efectele acestei masti s-au facut simtite din primele minute de aplicare pe ten. Mi-am simtit tenul curatat in profunzime, iar aceasta senzatie s-a pastrat pe tot parcursul zilei.

Dintre toate, aceasta este cea mai potrivita pentru tenul meu si chiar ma bucur ca a fost ultima incercata. Parca stiam ca pastrez ce e mai bun pentru final. :)

Concluzia mea dupa folosirea acestor trei masti este ca merita cu siguranta incercate nu neaparat pentru usurinta cu care se aplica si indeparteaza, dar pentru faptul ca se vad rezultatele imediat dupa prima folosire, ca sa nu mai spun ca si mirosul este un mare plus.

Voi ati incercat mastile de la Montagne Jeunesse?

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday Talk: What's in my Summer Makeup Bag

Cand vine vorba de trenduri, fie ca e vorba de fashion sau makeup, mereu incerc sa nu ma las dusa de val si sa le adaptez stilului meu si mai ales personalitatii mele. N-am fost niciodata adepta gandirii ca daca se poarta ceva verde in dungi portocalii nu pot sa traiesc sezonul ala daca nu sunt in trend.

Si gandirea asta se mentine si cand vine vorba de makeup. Eu vad aceasta arta foarte subiectiva si nu concep sa port ceva doar de dragul ca e trendy, chiar daca pe mine nu ma prinde. Incerc sa fiu mereu la curent cu noile tendinte, fie ca citesc reviste glossy sau ma interesez de ce se mai intampla pe catwalk, dar realizez ca destul de rar tin cont de ele. 

Asa ca astazi o cotrobai prin trusa mea de makeup alaturi de voi pentru a va arata/povesti despre produsele pe care le consider esentiale si ce poate fi inlocuit cu ceva trendy.


Pentru ca este vara, trebuie sa ma adaptez, asa ca acord cea mai mare importanta fetei. Este foarte sensibila si din cauza caldurii pot foarte usor sa ma trezesc cu mici monstruleti daca nu am mare grija asa ca folosesc gelul-crema de la Eucerin din gama Dermo-Puryfier, apoi aplic un primer si un fond de ten cu factor de protectie. Mai departe urmeaza aplicarea concealer-ului pe zonele unde am nevoie si setez totul cu o pudra, de preferinta translucida (eu inca nu mi-am achizitionat una asa ca inca o folesc pe cea de la Revlon Colorstay) pentru ca toate produsele lichide aplicate sa nu se "miste" pe parcursul zilei. 
Acum urmeaza partea trendy, si anume nuanta blush-ului (spre exemplu, vara aceasta eu sunt innebunita dupa nuantele de roz aprins), si daca folositi sau nu bronzer si highlighter.


Cand vine vorba de machiajul ochilor, ziua aproape ca lipseste cu desavarsire, mai putin rimelul fara de care nu pot sa traiesc, insa nu folosesc unul waterproof pentru ca nu am gasit pana acum unul care sa imi placa la fel de mult ca cel pe care il folosesc in mod normal. In rest incerc pe cat posibil sa nu folosesc produse crema pe pleoape si mereu sa aplic un primer bun pentru ca vara am pleoapele foarte uleioase. 
Imi place totusi sa aplic un eyeliner intr-o nuanta colorata ca sa spice things up putin. 


La capitolul buze stau cu totul altfel. Aici in fiecare sezon mi se pune pata pe cate o culoare si o port pana ma plictisesc. Vara aceasta este un roz intens care imi place sa-l port seara, iar in timpul zilei ma bazez pe rujurile nude sau foarte apropiate de nuanta buzelor mele. Singurul constant in rutina mea de vara ramane balsamul de buze.


Voi cum priviti trendurile?

P.S.: Aceasta postare face parte din categoria temelor pentru Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal.
Don't forget to vote me here. :)

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

My First Trender Campaign

Nici nu va inchipuiti cat de tare ma bucur ca prima mea campanie Trender la care particip are legatura cu produsele Ivatherm. Am mai facut review-uri la cateva produse incercate de la ei si am ramas impresionata de calitatea lor si acum sunt si mai fericita ca pot incercca si mai multe produse pe care in mod normal nu mi le-as fi permis. 
Si ce e si mai nice e ca pot sa impart aceasta bucurie cu mama mea. :)

In afara de apa termala de la Ivatherm am avut posibilitatea de a ne alege inca doua produse pe care ne dorim sa le testam, lucru care mi s-a parut fenomenal.

Iata produsele de care o sa ne bucuram. :)



Mama este mereu in cautare de crema de fata perfecta pentru tenul ei uscat asa ca a profitat de ocazie si si-a ales doua creme.


Eu nu m-am putut abtine si mi-am ales un fond de ten, pe care deja l-am incercat si prima impresie a fost "wow"( sper doar sa nu ma dezamageasca pe parcursul testarii mai riguroase), si o crema care sper sa ma scape de vergeturile pe care le-am capatat de-a lungul timpului. 


Care sunt produsele voua preferate de la Ivatherm?

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: Despre mine


1. Do you have a middle name?
Da, ma mai cheama si Livia insa sunt slabe sanse sa raspund la numele asta daca sunt strigata pe strada asa :))

2. What is/was your favorite subject in school?
A fost limba engleza.

3. What is your favorite drink?
Coca-Cola Cherry.

4. What would you name your kids?
Sincer, inca nu m-am gandit atat de departe.

5. Do you participate in any sports?
Din pacate nu sunt foarte sportiva.

6. Favorite look?
Rock-chic.

7. Favorite colour?
Verdeeeee <3

8. Favorite animal?
Golden Retriever.

9. Favorite holiday?
In afara de ziua mea de nastere, Craciunul este sarbatoarea mea preferata.

10. Have you graduated highschool?
Da, au trecut ceva ani de atunci.

11. Have you ever been out of the country? If so, how many times?
Din pacate nu, dar poate anul viitor voi reusi sa ies si eu din tara.

12. Do you speak any other language?
Vorbesc engleza, ma descurc si cu spaniola si mi-ar placea enorm sa ma apuc sa invat portugheza.

13. How many siblings do you have?
Teoretic - none, practic - o sora vitrega.

14. Favorite restaurant?
Hmmm, nimic nu cred ca se compara cu mancarea de la mama de acasa. :)

15. Favorite Youtuber?
Sam si Nic de la Pixiwoo.

16. Favorite TV Show?
The Big Bang Theory.

17. PC or MAC?
Visez la un MAC de mult timp, insa pana acum am ramas fidela PC-ului.

18. What kind of phone do you have?
Am un Blackberry Curve 9300 negru.

19. How tall are you?
Am 1,69 m.


Hope you enjoyed! Kissez!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS