RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

April Favorites

Another month goes by si simt si eu ca mai e putin si vine vara si ziua mea de nastere :X Can't Wait! :x
Pana atunci va arat si eu care sunt favoritele lunii Aprilie.
Here we go! :)


Flormar Quartet Eye Shadow nuanta P045 a fost prezent in unul din my monthly treats si chiar m-am rasfatat cu el. M-a surprins in mod placut si cred ca merita un review in curand. :)


Despre combinatia dintre oja Flormar Supershine in nuanta 29 si oja Flormar Graffiti in nuanta G13 v-am vorbit aici si inca nu m-am plictisit de ea.



Pe rujul Flormar True Color in nuanta Holographic l-am folosit aici si a fost love at first sight. Mi se pare o nuanta perfecta pentru primavara, asta daca sunteti adeptele culorilor puternice in timpul zilei. 


Mi-am schimbat in sfarsit acum ceva timp concealerul si a reusit sa-si faca si el loc printre preferatele lunii. 
Este vorba de No7 Quick Cover Concealer in nuanta Medium.


Pentru ca vara se apropie cu pasi repezi si vine sezonul cand trebuie sa ne aratam picioarele frumoase in pantaloni scurti si rochite, am inceput de pe acum sa ma pregatesc folosind crema anti-celulitica de la Ivatherm.
Gasiti aici si un mic review la ea. :)


Am primit aceasta lotiune micelara de la Ivatherm in varianta mini imperuna cu revista Unica (sper sa nu ma insel) si m-a convins de la primele folosiri.


Avon SuperSHOCK gel eyeliner nu este degeaba la "Find of the Month"
Imi place enorm.


Acest inel superb l-am primit de Paste de la cea mai dulce babygurl ever.
Thanx sweetie!


Si tot la categoria cadouri de Paste pot sa includ si porcusorul verde din Angry Birds primit de la my boyfriend care le-a gasit la farmacia HelpNet si nu a putut sa se abtina sa nu-l cumpere pentru ca suntem fani ai jocului. :)


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: Leapsa cu carti


1. Ce carti ai citit anul trecut?
Anul trecut m-am apucat de multe serii de carti si le-am abandonat doar pentru ca le am in format digital si eu sunt genul de persoana careia ii place sa tina cartea in mana si sa poata intoarce paginile.

2. Ce carte/ carti citesti in acest moment?
M-am apucat de ceva light reading si am reinceput sa citesc "Pretty Little Liars" de Sara Shepard.

3. Ce carti vei citi in acest an?
Sper sa ma apuc de "The Hunger Games" de Suzanne Collins si poate si de "The Vampire Academy" de Richelle Mead, doar pentru ca AllThat Glitters21 de pe Youtube m-a facut curioasa. :)

4. Care este cartea ta preferata?
Aici e foarte simplu. Sunt mare fan Sherlock Holmes asa ca "Aventurile lui Sherlock Holmes" de Sir Arthur Conan Doyle era logic sa fie prefetata mea. :)
Si chiar daca e un tag despre carti vreau sa spun ca adaptarea la zilele noastre a povestilor cu Sherlock Holmes a celor de la BBC este incredibila si merita vazute cele 6 episoade care au aparut pana acum.

5. Care este cartea care ti s-a parut cel mai putin interesanta?
Cateva carti pentru cursurile de la facultate au fost foarte boring.

6. Care este melodia care iti creeaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti?
Atunci cand citesc nu am nevoie de o atmosfera anume. Poate sa fie si haos in jurul meu, daca sunt prinsa in actiunea cartii nu bag in seama mai nimic.

7. Esti pasionat de jocurile pe calculator? Daca da, care este jocul tau preferat?
Imi plac jocurile pe calculator si presimt ca my boyfriend o sa ma molipseasca si o sa-mi placa mult Diablo III la fel cum a reusit si cu World of Warcraft. :)

8. Care este filmul tau preferat?
Am mai spus-o de multe ori, sunt multe filme care imi raman in minte si imi plac mult, asa ca imi e foarte reu sa aleg doar unul singur.

9. Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o bere ori o trusa de farduri?
Ar fi o decizie foarte grea intre carte si trusa de farduri. Depunde cat de interesanta e cartea sau de cat de mult imi doresc trusa de farduri. :)

10. Care sunt cele 5 carti pe care le-ai recomanda oricui?
Aici e foarte greu. As spune "Pride and Prejudice" de Jane Austen, "Eleven Minutes" de Paulo Coelho, "The Devil Wears Prada" de Lauren Weisberger, "The Notebook" de Nicholas Sparks si "Enigma Otiliei" de George Calinescu.
Cred ca am reusit sa mentionez cate o carte pentru toate gusturile. :)


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday Look: Ballerina

In caz ca aveati vreo indoiala, da, sunt putin obsedata de aceasta bentita, m-a inspirat pentru cateva look-uri si cred ca de aceea ati vazut-o in toate postarile mele din luna aprilie. :)

Astazi va arat interpretarea mea a unui look de balerina.
Sper sa va placa.

Here's the final look.





Pentru fata am folosit :
 - Fondul de ten Revlon Colorstay in nuanta 150 Buff.
- Concealer Flormar in nuanta 03 Light Beige.
- Blush-ul din duo-ul de la ELF.


Pentru ochi am folosit:
- Primerul e.l.f. in nuanta Sheer.
- NYX Jumbo Eye Pencil in nuanta Milk.
- NYX The Ultimate Pearl Shadow in nuanta Baby Pink Pearl (aplicata pe toata pleoapa).
- Nuanta roz din paleta NYX I Dream of Barbados (aplicata in coltul exterior).
- Nuanta roz din Quartetul Flormar P045 (folosita pentru blending).
- Cea mai deschisa nuanta din Quartetul Flormar P045 (folosita ca highlight).
- Creionul UD 24/7 in nuanta Ransom (aplicat pe linia genelor de jos).
- Rimel L'Oreal Volumissimex5 in nuanta Carbon Black.





Pentru buze am folosit:
- Balsamul de buze Carmex.
  - Glossul de la Rimmel In nuanta Candy'licious.


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: Ivatherm Resveratrox Forte anti-celulite

Acum vreo doua luni am gasit printre cosmeticele din baie crema anti-celulitica de la Ivatherm si am stat ceva timp sa ma gandesc daca am primit-o de undeva pentru ca sigur eu nu am cumparat-o.
Spre norocul meu am aflat ca o cumparase matusa mea impreuna cu o revista si mi-a lasat-o mie sa o incerc, insa a uitat sa-mi si spuna. :)) Lucky me again. :)

Si pentru ca pe ambalaj scrie ca trebuie folosita cel putin patru saptamani , dimineata si seara, pentru a vedea rezultate, la inceputul lunii aprilie m-am hotarat sa o folosesc.


Pe ambalaj scrie mai scrie si ca slabeste, dreneaza, tonifica si are actiune intensa dezinfiltranta si antirecidiva.


Nu pot sa afirma ca slabeste sau nu pentru ca oricum eu sunt mult prea slaba, insa chiar tonifica minunat pielea si efectul de coaja de portocala a disparut chiar inainte de cele 4 saptamani. Inca nu stiu daca are si efect antirecidiva, dar sper sa fie asa.

Eu o aplic doar seara, facand un mic masaj pe zonele cu probleme timp de cateva minute. Intra foarte repede in piele si cel mai mult imi place ca nu lasa senzatia aceea de piele grasa.

Un alt aspect care imi place foarte mult la aceasta crema, care nu are legatura cu efectele ei, este mirosul superb pe care il are. Imi aminteste de un parfum, insa inca nu-mi dau seama exact care e acela.

Pana acum sunt foarte multumita de ea si dintre toate cremele anti-celulita folosite pana acum aceasta mi-a placut cel mai mult si la ea am observat cel mai repede rezultate.

Pe mine m-a convins si o voi recumpara cu siguranta.

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday Talk: Yogalates

Acum ceva timp mi s-a recomandat de medicul meu un change in lifestile, sa incep sa fac miscare, sa ma relaxez mai mult, sa nu mai petrec atat de mult timp la calculator. Suna rezonabil, insa usor de zis, greu de facut avand in vedere ca eu nu pot merge la zumba sau aerobic pentru ca nu pot face atat de mult efort si nici buzunarul nu-mi permite sa merg mereu la masaj. Si totusi ideea geniala si perfecta pentru mine a venit din partea unei bune prietene: Yogalates!

Initial m-a bufnit putin rasul cand am auzit ce-mi recomanda pentru ca mi-am amintit de scena din serialul "The O.C." (va las si voula link mai jos cu secventa pentru ca e adorabila)


Dar m-am gandit mai bine si chiar este cea mai potrivita varianta pentru mine si pentru asta iti multumesc Ioana! :*


Yogalates este, dupa cum este dat de gol de nume, o combinatie intre yoga si pilates.
Pialtes am mai incercat in trecut, dar m-am lasat cred ca din lipsa de timp, dar yoga nu am incercat niciodata.

Avantajul pe care il are yoga este ca poate fi practicata la orice varsta si ceea ce m-a convins pe mine sa incerc yogalates este faptul ca imbunatateste calitatea somnulul si reduce nivelul de stress pentru ca aparent de asta am cea mai mare nevoie.

Eu am gasit pe Youtube un DVD intreg impartit pe categorii, lucru care mi s-a parut foarte practic pentru ca nu sunt nevoita sa fac intreg workout-ul ci doar incalzirea, partea corpului pe care doresc sa o lucrez si partea de relaxare.

Voi reveni cu un update dupa ce ma voi apuca serios de treaba pentru ca sunt tare curiasa daca are efectele pe care le promite.

Voi ati incarecat pana acum Yogalates? Daca da please share si cu mine experientele voastre.

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Find of the Month - Avon SuperSHOCK gel eyeliner

Prima data cand am auzit de gel eyeliner-ul SuperSHOCK de la Avon a fost in unul din tutorialele fetelor de la Pixiwoo si imediat mi-a starnit curiozitatea.
L-am inclus si la "Monthly Treat" in luna martie, dar am apucat sa-mi pun labutele pe el abia in luna aprilie.


Este incredibil si cred ca trebuia sa-mi comand mai multe pentru ca presimt ca il voi folosi multa vreme de acum inainte. :)

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday Tag: Get Your Freak On



1. What's a nickname only your family calls you?
Mama are un talent mare de a-mi da porecle si mereu stiu ca e suparata pe mine cand imi spune sec "Maddy". Acum ma striga "Pelicanca rosie", insa nu vreau sa va si povestesc de unde vine porecla asta pentru ca o sa radeti si mai tare de mine. :))

2. What's a weird habbit of yours?
Nu stiu daca e ciudat, dar mi-a intrat in reflex sa ies din casa cu piciorul drept si sa stranut spre partea dreapta.

3. Do you have any weird phobias?
Aici am o lista luuuuuuunga cat o zi de post asa ca nu o sa va plictisesc. 

4. What's a song you secretly love to blast and belt out when you're alone?


Don't hate me, i'm only human. :D

5. What's one of yor biggest pet peeves?
Nu-mi place sa se uite cineva la mine atunci cand mananc.

6. What's one of your nervous habits?
Imi musc buzele.

7. What side of the bed do you sleep on?
La perete. :)

8. What was your first stuffed animal and it's name?
Nu mai tin minte primul animal de plus, insa stiu ca il aveam pe Pluto in varianta gonflabila. :)

9. What's the drink you always order at Starbucks?
Spre rusinea mea nu am baut niciodata nimic de la Starbucks cu toate ca am destule in apropierea casei.

10. What's the beauty rule you preach...but never actually practice?
Uit sa ma dau cu lotiune de corp mare parte din timp, dar nu cred ca sunt singura.

11. Which way do you face in the shower?
Cu fata. :)

12. Do you have any weird body "skills"?
N-am material de "Romanii au talent".

13. What's your favorite comfort food/ food that's bad but you love to eat it anyway?
Orice e prajit sau de la fast food.

14. What's a phrase or exclamation you always say?
"Serios?" si "Hai frate!".

15. Time to sleep - what are you actually wearing? 
O pereche de pantaloni si un tricou care mereu trebuie sa se asorteze chiar daca nu ma vede nimeni. :)


Hope you enjoyed! Kissez!
Don't forget that you can find me on Facebook and on Twitter. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday Look: Hippie Me

Acest look a pornit de la outfitul pe care l-am purtat, sau mai bine zis de la bentita pe care am "furat-o" de la Andra si chiar daca nu sunt prea multumita de ce a iesit, il voi posta pentru ca nu mi-e chiar asa rusine cu el. :)
Sper sa va placa.

Here's the final look. :)




Pentru fata am folosit :
-Fondul de ten Revlon Colorstay in nuanta 150 Buff.
- Concealer Flormar in nuanta 03 Light Beige.
- Blush-ul din duo-ul de la ELF.



Pentru ochi am folosit:
- Primerul e.l.f. in nuanta Sheer.
- NYX Jumbo Eye Pencil in nuanta Milk.
- Nuanta Suspect din UD Book of Shadows III (intinsa pe toata pleoapa).
- Nuanta Kush din UD Book of Shadows III (aplicat in coltul exterior).
- Am conturat linia apei cu creionul UD in nuanta Zero.
- Rimel L'Oreal Volumissimex5 in nuanta Carbon Black.


Pentru buze am folosit:
- Balsamul de buze Carmex.
- Rujul e.l.f. in nuanta Flirtatious.


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday Review: Flormar Supershine si Grafitty

Nu cred ca mai e un secret pentru nimeni ca ojele de la Flormar sunt preferatele mele si ca de fiecare data cand intalnesc un stand de la ei ma abtin cu greu sa nu mai cumpar cate una.

Astazi o sa fac un review scurt al ojelor Supershine nuanta 29 si Graffiti nuanta G13 pentru ca a fost combinatia pe care am purtat-o toata luna aprilie.


Oja Flormar din gama Supershine in nuanta 29 este destul de opaca, iar daca nu se aplica foarte neuniform din prima ar fi fost suficient un singur strat, insa dupa ce-l de-al doilea arata pur si simplu superb. Cautam de mult nuanta aceasta de roz pal (sau cum o numesc eu "Barbie pink") si sunt extrem de fericita si mutumita de aceasta.
Rezista pe unghii cam 5 zile, insa m avut perioade cand arata ok si dupa o saptamana, ceea ce e record la mine avand in vedere ca nu folosesc niciodata top coat.


Oja Graffiti in nuanta G13 am cumparat-o mai mult pentru mama, insa o mai "fur" din cand in cand si este singura oja "crapacioasa" din colectia noastra.
Prima aplicare a fost foarte haioasa pentru ca neavand experienta cu ojele crackle nu stiam cat de repede se usuca. Acum am invatat sa ma misc repede si sa reusesc sa acopar intreaga unghie. :)


Sunt super multumita de ambele oje si le recomand cu mare drag. :)


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday Talk: Online Shopping

Cand am vazut colectia de primavara de la H&M mi-a placut mult una din bluzele vazute pe site. Nimic nou pana aici, doar ca saptamana trecuta nu stiu ce s-a intamplat cu mine ca am simtit ca trebuie sa o am si am fost sa o caut prin magazine. Evident ca nu am gasit-o, ca doar asa mi se intampla mie si deja imi pierdusem speranta, eram nervoasa, a fost si subiect de cearta si tot sa nu o am? A doua zi, intrand in AFI, nici nu aveam de gand sa ma uit spre H&M pentru ca inca nu-mi trecuse supararea, cand o vad pe manechinul de la intrare. Primul gand a fost "Intra in magazin si rezerv-o!", ceea ce am si facut si am plecat zambind si gandindu-ma ca in maxim doua saptamani va fi a mea.

In ziua de Paste am fost sa-mi vizitez o prietena care lucreaza in mall-ul mai sus mentionat si cum drumul spre ea trecea pe langa H&M am zis sa-mi vizitez bluza. Si ce credeti? Nu mai era pe manechin, iar tipa care lucra acolo mi-a spus ca a fost pusa la vanzare si daca nu o mai gasesc in magazin inseamna ca s-a vandut.
Acum vine intrebarea mea. De ce Doamne iarta-ma se mai pot rezerva hainele, daca nu tin angajatii cont de asta?

As vrea sa fac o petitie sa putem comanda si noi de pe site ca in tarile civilizate si asa scapam eu si celelalte fete care au fost puse in situatia mea de niste nervi facuti aiurea.
Am pus mai jos si o poza cu bluza mult dorita pe care n-o s-o am vreodata.


Si asa ajung si la subiectul initial al postarii mele si anume sa va vorbesc despre cateva din magazinele online de unde mi-am cumparat eu fel de fel de chestii si pe care le reconamd cu cea mai mare incredere. 

Tin sa mentionez ca nu sunt sponsorizata de nimeni, doar ca dupa experienta de care v-am povestit mai sus deja incep sa apreciez mai mult shopping-ul online.


Primul site de pe care am comandat prima data in viata mea a fost e-cosmetic.ro unde gasisem fondul meu de ten de la Revlon mult mai ieftin decat in magazine lucru care m-a bucurat enorm. Produsele au ajuns mereu in cateva zile in stare perfecta si am fost si inca sunt multumita de serviciile oferite de ei.
Recunosc sincer ca i-am tradat totusi si nu imi mai comand de acolo fondul de ten pentru ca l-am gasit aici si mai ieftin. :) Tipa este foarte de treaba si super prompta. Am vorbit cu ea la telefon si a doua zi deja aveam produsele in mana.

Un alt site de pe care am comandat a fost biobunatati.ro, de unde mi-am luat setul de pensule Eco Tools despre care v-am vorbit aici. Ei m-au tinut in suspans cam o luna de zile si m-au anuntat abia cand au avut setul din nou in stoc, lucru care m-a deranjat putin, avand in vedere ca nici macar nu stiam ca nu le mai au. In schimb au ajuns foarte repede si intr-un final am fost multumita. I'll give them the benefit of the doubt si nu-i vorbesc de rau pentru ca e posibil sa fi fost just a one time thing.

De pe cosmetic-style.ro mi-am cumparat UD Book of Shadows III care a ajuns la mine incredibil de repede si intacta si de acolo am deja o lista lunga de produse pe care vreau sa le comand, insa toate la timpul lor. :)

Despre e.l.f. nu cred ca mai are rost sa va mai vorbesc pentru ca deja ati vazut cateva haul-uri de la ei si sunt siura ca vor mai urma destule pentru ca imi plac produsele lor si promptitudinea cu care ajung la mine, chiar si prin Posta Romana.

Si ultimul site despre care va voi vorbi este cosmeticepenet.com/ro pentru ca de acolo intentionez sa-mi comand in viitorul apropiat niste produse pentru par. Simt ca parul mau are nevoie de o schimbare in rutina si nu cred ca mai vreau sa cumpar produse din supermarket-uri pentru o vreme. Din partea domnului care detine acest site nu va puteti astepta decat la o foarte mare seriozitate si puteti sta linistite, produsele sunt originale si ajung la voi intacte.

Cam atat pentru astazi si sper ca nu v-am plictisit cu introducerea mea super lunga. :)

Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Andra's Look And Outfit

Cu Andra v-am facut prima data cunostinta aici si de atunci am mai reusit sa o corup sa ma lase sa o machiez inca o data, cam acum o luna pentru un eveniment destul de important in viata unor prieteni de-ai ei.

Evident ca nici de data asta nu am putut sa ma desfasor cu trebuie si am fost mai mult pe fuga, dar macar acum am reusit sa o conving sa nu mai vorbeasca la telefon macar pentru poze.
Eu cred ca a iesit ceva simplu si foarte dragut, iar daca m-ar fi lasat sa o dau cu ruj rosu eu cred ca look-ul ar fi iesit si mai bine.

Sper sa va placa :)
Here's the final look. :)




Si cum nu se intampla prea des sa o vad imbracata cu rochite si incaltata cu pantofi cu toc am profitat si i-am pozat si outfitul. :)


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Happy Easter!



Va doresc un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi!
HRISTOS A INVIAT!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS