RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

Tuesday Talk: Sampoanele TRESemme Thermal Recovery

Un titlu alternativ ar fi: "Cum mi-am reparat parul dupa ce l-am chinuit maxim".
Pana sa ajung la subiectul postarii, trebuie sa va spun ca am avut o perioada de aproximativ un an in care, looking back, mi-am batut joc de parul meu din cauza unor capricii de copil, ca altfel nu pot sa le numesc.
Mi-am decolorat si vopsit parul in aceeasi zi de mai multe ori in anul respectiv doar pentru ca mi se parea boring sa am aceeasi culoare in cap si vroiam sa ajung la ceva mai deschis (parul meu fiind atunci vopsit negru albastrui). Sa nu mai spun ca imi si indreptam parul la greu fara sa-l protejez in vreun fel, dar ceea ce i-a pus capac a fost damblaua mea de a avea mese roz si mov in par. Si la cat de incapatanata sunt mi le-am si facut. Trebuie sa spum ca doua saptamani am fost tare mandra de mine, dar m-am trezit la realitate cand mi-am dat seama ca parul meu ajunsese pur si simplu o matura.

Si uite asa au inceput cautarile pentru produse care sa repare damage-ul facut de inconstienta mea, pentru ca nu eram dispusa sa ma tund ( inca aveam nebunia parului lung). Evident ca nimic din ce am gasit atunci nu se incadra in bugetul meu. 

Auzisem de produsele de la TRESemme de pe youtube si teoretic trebuiau sa fie ieftine si bune.
Eu le-am gasit atunci doar pe okazii.ro si chiar daca am fost super reticenta si imi era extrem de frica sa nu-mi iau teapa, m-am riscat si am comandat samponul si balsamul Thermal Recovery.
Tin minte ca atunci am platit 55 de lei cu tot cu transport pe aceste doua produse, iar domnul de la care le-am cumparat a fost asa de dragut incat mi-a trimis cadou si mostre pentru samponul si balsamul Moisture Rich tot de la TRESemme.  


Nu aveam mari asteptari de la aceste produse tocmai din cauza pretului. Setul costa 50 de lei, iar cantitatea produselor era imensa ( 739 ml fiecare).
Si totusi aceste doua produse mi-au facut parul din matura care devenise, matasos si ascultator.
Ce-i drept pentru ca minunea asta sa se intample am folosit si samponul si balsamul aproape un an de zile. Cam dupa o luna am avut rezultate cu adevarat vizibile, dar stiam ca o sa am un drum lung inainte pana o sa ajunga sa arate cu adevarat sanatos.


 Samponul TRESemme Thermal Recovery ar trebui sa hraneasca parul pentru a-i restabili vitalitatea si stralucirea pierduta prin abuzarea de "heat appliances".
Contine Aloe Vera si extract de ulei de migdale care ajuta parul sa nu se mai rupa usor.

Eu aplicam o cantitate destul de mare pentru a-mi spala parul cu el, pentru ca aveam impresia ca nu face suficienta spuma. Nebunia mea si sampoanele care fac spuma :)) Dar deviez de la subiect. :)
Dupa clatire parul meu era curat insa il simteam inca destul de aspru la atingere.

Aici intervenea balsamul TRESemme Thermal Recovery, pe care il aplicam pe toata suprafata parului, insa cea mai mare cantitate se afla pe varfuri. Cred ca el a fost pana la urma salvarea mea pentru ca dupa fiecare spalare parul meu avea un luciu cat de cat sanatos, il simteam hranit si cu fiecare folosire arata din ce in ce mai sanatos.

Am folosit cam 3 sferturi din ambele produse timp de un an de zile pentru a ajunge la rezultatele dorite ( deh, sunt mega perfectionsita) si ma spalam pe cap every other day.



Despre produsele bonus nu pot sa spun prea multe pentru ca nu le-am folosit decat de cateva ori cand am fost plecata la mare si nu am stat sa analizez efectele pe care le-au avut asupra parului meu.
Samponul si balsamul TRESemme Moisture Rich sunt destinate parului uscat si degradat, contin vitamina E si teoretic ar trebui sa hidrateze parul pentu a-i reda vitalitatea. 


Acum sunt foarte fericita sa va anunt ca domnul de la care am comandat eu produsele are si site, si anume  www.cosmeticepenet.com.
Din cate am inteles, site-ul este inca in dezvoltare, mai sunt produse care trebuie adaugate, dar in mod normal creearea unui cont si plasarea unei comenzi sunt posibile. 
Pe site mai puteti gasi, pe langa produsele TRESemme , si produse John Frieda . La categoria ingrijirea tenului si a pielii puteti gasi produse de la St.Ives si Biore , iar la categoria igiena orala se gasesc produse de la  Tom's of MaineDesert Essence, Nature's Gate.
Preturile sunt super accesibile si eu deja sunt tentata de produsele de la St. Ives pe care le caut de multa vreme si cu siguranta o sa dau o comanda cat pot de curand. :)

La final va urez spor la cumparaturi!


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

It's Friday Somewhere said...

Ce ma bucur ca ai facut aceasta postare! Sunt foarte curioasa in legaura cu produsele ;;) Pup:*

Maddy said...

Ma bucur ca ti-am starnit curiozitatea :) Kissez! :*

catalina said...

Si eu folosesc aceeasi gama ca si tine si sunt ff multumita.Am inceput prima data cu masca atunci cand lucram in anglia si cand am venit in tara mi-am luat tot setul .Acum de fiecare data cand prietena mea cea mai buna vine in tara stie ce sa imi aduca,gama TRESEMME.Daca le prinde la reducere le ia la preturi fff bune,ultima data au fost 6 lire si balsamul si samponul,adica in jur de 30 lei.

Maddy said...

@catalina: Si la noi se gasesc la aceleasi preturi aproximativ :) :*

Post a Comment