RSS

"It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart."

Monday Randomness: My Haircare Routine

Uitandu-ma prin agenda unde imi notez ideile pentru postari am realizat ca as avea cate ceva de scris despre ingrijirea parului.
Astazi m-am decis sa prezint rutina mea in ceea ce priveste spalarea si ingrijirea parului meu si sa vorbesc putin despre produsele folosite si efectele lor. 


Primul lucru pe care il fac dupa ce imi ud parul este sa aplic putin din balsamul care vine cu vopseaua de par pe care o folosesc si anume L'Oreal Excellence Cream. El este menit sa ingrijeasca si sa protejeze parul si stau cu el in par aproximativ un minut. Dupa ce clatesc bine imi simt parul mai moale si placut la atingere.


Urmatorul pas este sa imi spal parul cu samponul Elseve Arginine Resistx3. Este un sampon fortifiant pentru par fragil cu tendinta de cadere. Pe ambalaj scrie ca restructureaza fibra capilara, hraneste radacina firului de par si acesta creste mai rezistent.
Eu folosesc o cantitate mult mai mica decat la restul sampoanelor incercate si totusi face destul de multa spuma si curata foarte bine parul. Imi place mult si mirosul, parca aduce putin a nuca de cocos, dar s-ar putea sa ma insel.
Din cate am observat parul meu se ingrasa mult mai greu pemtru ca nu il mai spal o data la doua zile, lucru care ma face foarte happy. :)


Apoi urmeaza balsamul. Tot Elseve, de data aceasta cel din gama Total Repair 5, un balsam reconstituant gandit special pentru par deteriorat sau devitalizat.
Folosesc tot o cantitate micuta pe care o aplic doar la varfuri si cu care stau cam 2 minute. Mirosul sau imi aduce aminte de un parfum elegant pe care il purta mama cand eram micuta. :)
Dupa clatire imi simt parul foarte catifelat si hranit. Cred ca tot datorita acestui balsam parul meu are si un luciu frumos.


Si ultimul produs folosit, masca reparatoare anti-rupere Elseve destinata parului degradat si casant. ( Da, stiu, iaaar Elseve :)) Nu e reclama, doar imi plac produlele lor si se portivesc momentan starii in care se afla parul meu).
Il aplic mai intai la varfuri, iar ce mai ramane pe degete intind si pe restul suprafetei parului si stau cu ea cam 2-3 minute.
Urmeaza super clatirea parului cand deja parul meu este matasos si suplu.
De cand folosesc aceasta masca am observat ca nu mai am probleme cu varfurile despicate si nici parul nu mai cade.
Dintre toate produsele pe care le folosesc la spalarea parului, aceasta masca este singura pe care nu as putea sa o inlocuiesc si pe care o recomand cu mana pe inima.


Dupa tot rasfatul acesta, parul meu se odihneste in prosop cam o jumatate de ora, dupa care aplic Heat Tamer Spray-ul de la TRESemme doar la varfuri si apoi trec cu degetele prin par pentru a intinde produsul si pe restul suprafetei parului.
La acest spray urmeaza un review mai aprofundat, cel mai probabil miercuri.


Dupa toata nebunia asta imi usuc si indrept parul.:)


Hope you enjoyed! Kissez!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Florina Pandrea said...

Super,super,eu folosesc doar sampon Nivea pt. refacerea firului de par.Nu sunt vopsita,dar am parul ars si inspicat..eu sunt contra vopsitului :))dar ma rog stiu ca o sa ajung si eu la etapa asta...

Maddy said...

Esti o norocoasa ca nu te vopsesti. Eu n-am de ales pentru ca ma supara cateva fire de par albe :(
N-am mai folosit sampoane de la Nivea de cand eram in liceu cred. Sunt bune?

Florina Pandrea said...

Da,nu imi fac matreata si miros super <3

Post a Comment